Acestea sunt atributele Topaz Residence, un ansamblu cu 70 de apartamente, 2 camere, 3 camere și penthouse, în „zona zero" a municipiului Bacău.

Topaz Residence se află în zona ultracentrală a municipiului Bacău, pe strada Nicolae Titulescu nr. 6, oferind toate beneficiile unei vieți sociale cu confort maxim din punctul de vedere al optimizării timpului fiecărui locatar.

Dacă locuiți în Topaz Residence, principalul câștig este confortul dumneavoastră și al familiei. Mai mult decât o locuință, câștigați mai mult timp pentru momentele de relaxare.

Puteți uita, pentru multe activități, de utilizarea unui autoturism și de stresul traficului.

Vezi hartă

Nu aveți nevoie de autoturism, pentru că ajungeți în 3-10 minute, pe jos, la unele dintre cele mai bune instituții de învățământ din Bacău: Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Școala „Spiru Haret”, Colegiile Naționale „Gheorghe Vrănceanu”, „Ferdinand I”, „Vasile Alecsandri” sau Colegiul Național de Artă „George Apostu”.

Vezi hartă

La 1-2 minute de mers pe jos ajungeți la Farmacia 1, non-stop

Vezi hartă

În 2-7 minute sunteți, de asemenea la pas, în Parcul Trandafirilor, Parcul Catedralei sau Parcul Cancicov.

În 1-7 minute de mers puteți păși pragul unei biserici.

Pentru momentele alocate „ieșitului în oraș”, puteți ciocni liniștiți un pahar, pentru că aveți suficiente opțiuni în apropiere, astfel încât să vă lăsați autoturismul acasă, în parcarea Topaz Residence.

Vezi hartă

Înapoi
© 2018 Topaz Residence. Toate drepturile rezervate.    •    Condiții de utilizare